főoldal típusok rendelés trükkök kapcsolat
Kedves Látogató!
Jelenleg nem tudunk rendelést felvenni.

Megrendelés

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de a házhoz szállítás költségét nem.

Termékeinket a Magyar Postán keresztül utánvétellel küldjük. A feltüntettet árak a postaköltséget nem tartalmazzák.

Belföldi postaköltség:

- Egy ördögbot postaköltsége:
  • Üvegszálas ördögbot szilikon borítással (3800 ft-os): 1270 Ft
  • Üvegszálas ördögbot szilikon borítással, szilikonborítású üvegszálas vezetőkkel (5100 ft-os): 1270 Ft
  • Foszforeszkáló (világító) ördögbot (5400 ft-os): 1270 Ft
- Több ördögbot postaköltsége:
  • 2-3 db ördögbot postaköltsége 1270 Ft.
  • 3 db ördögbot felett érdeklődj e-mailben.


Személyes átvétel:

Lehetőség van személyes átvételre is, ilyenkor természetesen nincs postaköltség.

Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, ez a rendelés véglegesítésénél adható meg. Telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés után van lehetőség a termék átvételére.

Átvételi hely: Guzsalyas bolt 1119 Budapest, Etele út 55. (guzsalyasbolt.hu)

A boltban nincsen állandó árukészleten ördögbot. A megrendelés követően e-mailben küldünk értesítést arról, hogy mikortól vehető át a boltban, a megrendelt termék.

Ugrás az átvételi helyek oldalra

Adatvédelem

Cégünk az oldalon megadott adatokat bizalmasan kezeli és azokat harmadik félnek nem adja ki. Az adatokat a rendelés lebonyolítására használja fel.

A www.ordogbot.hu weboldalon található tartalmi és grafikai elemek felhasználása kizárólag a Kincs-Tár-Ház Kézműves Bt. írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével lehetséges.

Elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak: - Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ. - Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén. - Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta. A vállalkozó az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja feljelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem állmódjában átvenni! A visszaküldött termékkel a nyugtát vagy a számlát is küldje vissza. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Kincs-Tár-Ház Kézműves Bt. a Vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza a Vásárlónak visszajáró összeget. A Vásárló kifejezett beleegyezése alapján a vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a Vásárlót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.
Kosarad tartalma:

A kosár üres.

Összesen: 0 Ft
Üvegszálas ördögbot szilikon borítással, szilikonborítású üvegszálas vezetőkkel
üvegszálas ördögbot (virágbot) szilikon borítással - szilikon borítású üvegszálas vezetőkkel
Ára: 5100 Ft
Megnézem
ugrás az oldal tetejére Ugrás az oldal tetejére

Az ördögbotokat gyártja és forgalmazza Kincs-Tár-Ház Kézműves Bt. Guzsalyas bolt 1119 Budapest, Etele út 55.   guzsalyasbolt.hu

Tárhely szolgáltatónk: Tarhely.eu