főoldal típusok rendelés trükkök kapcsolat

Ördögbot trükkök

A trükkök leírásában ördögbotnak nevezzük azt a részt, amit ütögetünk és vezetőnek azt, amit a kezünkben tartunk.

Először az alapjátékot kell elsajátítani, majd ebből kiindulva a többi trükköt, ha már jól mennek a trükkök, kombinálhatod őket.

Alap

AlapAlapAlap
Az ördögbotot a földre helyezzük állítva és a középpontja fölött megtámasztjuk az egyik vezetővel, majd átdöntjük a másik vezetőre, folyamatosan döntögetjük. Ha ez megy, akkor lassan elkezdjük felfelé húzni a kezünket gyenge felfelé ütésekkel megtartva azt a mozgást, amit a földön végzett.

Helikopter

Helikopter
Ha már meg tudjuk tartani a levegőben a botot, akkor ugyanebbe a mozgásba beletehetünk egy körkörös mozgást, az egyik kezünkkel megtoljuk előre az ördögbotot, a másikkal visszahúzzuk.

Propeller

Propeller
Az alapjátékot játsszuk a levegőben és az egyik ütésnél a vezetővel a közepe alatt ütjük meg az ördögbotot és egy forgatómozgást végzünk az egyik vezetővel. A forgatás leállításához megpróbáljuk eltalálni a felső részét ugyanazzal az ütővel és folytatjuk az alapjátékot.

Feldobás

Feldobni legegyszerűbben a helikopterből lehet. Forgás közben az egyik vezetővel a közepe alá nyúlunk és feldobjuk, elkapásnál is a közepénél kapjuk el.

Átdobás a másik vezetőre megpörgetéssel

Átdobás a másik vezetőre megpörgetéssel
Az alapjáték közben a középpont feletti részben erősebben ütjük meg mint eddig és hagyjuk, hogy forduljon egyet majd elkapjuk a másik vezetővel és folytatjuk a játékot.

A képek a devilstick.de oldalról származnak.

Kosarad tartalma:

A kosár üres.

Összesen: 0 Ft
Üvegszálas ördögbot szilikon borítással, szilikonborítású üvegszálas vezetőkkel
üvegszálas ördögbot (virágbot) szilikon borítással - szilikon borítású üvegszálas vezetőkkel
Ára: 5100 Ft
Megnézem
ugrás az oldal tetejére Ugrás az oldal tetejére

Az ördögbotokat gyártja és forgalmazza Kincs-Tár-Ház Kézműves Bt. Guzsalyas bolt 1119 Budapest, Etele út 55.   guzsalyasbolt.hu

Tárhely szolgáltatónk: Tarhely.eu